Η εταιρία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει χρηματοκιβώτιο βαρέως τύπου απόλυτου ασφαλείας, βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πιστοποιητικό πυραντοχής Πολυτεχνείου Αθηνών.

Η Evrochrim κατασκευάζει χρηματοκιβώτια υψίστης ασφαλείας στα οποία όλα τα περιμετρικά τοιχώματα είναι κατασκευασμένα από τριπλής θωράκισης ατσαλολαμαρίνα πάχους 3mm, με ειδικό υλικό πλήρωσης κορουνδίου ειδικής κατασκευής, το οποίο δεν παραβιάζεται σε απόπειρες κοπής – διατρήσεως τόσο από θερμικά, όσο και από κοπτικά μέσα.

Τα χρηματοκιβώτια μας είναι κατασκευής τύπου σάντουιτς ώστε να παρέχουν υψηλή αντοχή σε βίαιη πτώση και προστασία του περιεχομένου σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Τα χρηματοκιβώτια μας εσωτερικά αποτελούνται από ατσαλολαμαρίνα βαρέως τύπου ασφαλείας 3mm και διαθέτουν ντουλαπάκι με κλειδαριά ασφαλείας και κινητά ράφια.

Εφόσον ζητηθεί υπάρχει η δυνατότητα να μην κατασκευαστεί ντουλάπι εσωτερικά και να υπάρχουν ράφια κινητά για εξοικονόμηση επιπλέον χώρου.

Τα χρηματοκιβώτια μας προσφέρονται με τριπλά ενεργά συστήματα ασφαλείας, ενώ διαθέτουν ειδικό σύστημα απενεργοποίησης των εμβόλων (Relocking Device) σε περίπτωση απόπειρας διάρηξης.